De mensen achter de cijfers

Persoonlijke aandacht en begeleiding vinden we belangrijk. Het verloop van je carrière bepaal je voor een belangrijk deel zelf. We bieden diverse mogelijkheden op het gebied van opleiding en coaching om je zelf verder te kunnen ontwikkelen.


Het verloop van je carrière bepaal je voor een belangrijk deel zelf. We bieden diverse mogelijkheden op het gebied van opleiding en coaching om je zelf verder te kunnen ontwikkelen. Door de omvang van onze organisatie en onze brede klantenportefeuille zijn er volop mogelijkheden voor interessante functies en doorgroeimogelijkheden.

Persoonlijke aandacht en begeleiding vinden we belangrijk. Daarom werken we in kleine teams in open kantoren. Zo weet je wat er speelt in het team, kun je gemakkelijk vragen stellen en blijf je van elkaar leren.

Ieder team heeft een vaste opbouw, bestaande uit een teamleider en enkele accountmanagers, die worden ondersteund door beginnend en gevorderd assistenten. De teamleider en accountmanagers hebben elk hun eigen klantenportefeuille en vaste assistent(en).

Naast je vaste werk voor klanten zijn er ook andere zaken waaraan jij je steentje bij kunt dragen en jezelf verder kunt ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan verschillende commissies vaktechniek, interne projecten op het gebied van automatisering, innovatie, deelname aan het wervingsteam, het organiseren van evenementen en natuurlijk ook een actieve bijdrage aan netwerkclubs waarbij je onze organisatie vertegenwoordigd.

Bijbaan

De perfecte studiebaan: Ben je student en heb je tijd over om wat bij te verdienen? Dan kun je in plaats van vakken vullen ook één of twee dagen bij ons komen werken. Dan doe je meteen wat relevante werkervaring op. Ga die uitdaging aan en solliciteer! Solliciteren kan via onze actuele vacatures.

Benieuwd naar de ervaringen van onze werkstudenten? Lees hun verhaal hier

Opleiding & ontwikkeling

Om iedereen optimaal te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling, hebben wij een speciaal opleidingsbeleid, dat staat als een huis.

Je vooropleiding en ons inwerktraject vormen de fundering van het huis, zodat je met de juiste bagage effectief aan de slag kunt in je nieuwe functie. De Witlox & ik training die elke medewerker volgt, is om je verdere ambities en leerdoelen in kaart te brengen en te stroomlijnen met onze organisatie. Deze worden vastgelegd in een persoonlijk ontwikkelplan (POP) waar je middels coachings- en evaluatiegesprekken verder mee aan de slag gaat.

Vervolgens zijn er voor elk functieniveau een aantal vaardigheidstrainingen, waarbij je elke 6 weken inhouse met een aantal collega’s een avond aan de slag gaat. Het geven en ontvangen van feedback loopt als een rode draad door alle trainingen.

Het bijhouden van vakinhoudelijke kennis zal je hele carrière bij ons een rol spelen. Hieronder vallen de praktijkeducatie die we inhouse organiseren, het volgen van externe cursussen en voor starters met ambitie het behalen van hun AA of RA titel.

Arbeidsvoorwaarden

  • Bij Witlox VCS ontvang je een marktconform salaris dat stijgt afhankelijk van de ontwikkeling die je laat zien.
  • We nemen de kosten van alle relevante opleidingen voor onze rekening en vergoeden de helft van de studietijd.
  • Op jaarbasis bouw je bij ons 29 vakantiedagen op bij een werkweek van 40 uur. Tot aan de functie van accountmanager worden overuren vergoed middels het tijd-voor-tijd principe.

  • Rijd je als assistent structureel veel zakelijke kilometers per jaar, dan krijg je in principe een auto tot je beschikking. In andere gevallen geldt een vaste woon-werkvergoeding en declareer je eventuele extra gemaakte zakelijke kilometers. Voor de daaropvolgende functies stellen we (afhankelijk van het functieniveau) een budget ter beschikking voor een auto naar keuze. Hetzelfde geldt voor vergoeding van onkosten en telefoon.

  • Ben je bij de klant aan het werk dan krijg je de beschikking over een laptop om je werk goed uit te kunnen voeren.

  • Vanaf je 21ste word je opgenomen in onze pensioenregeling, een beschikbare premieregeling.

  • Voor zowel jouzelf als eventueel je partner en kinderen kun je gebruik maken van onze collectiviteitskorting bij verschillende verzekeringen, zoals ziektekosten en ANW.

  • Witlox VCS hecht veel waarde aan een goede werk privé balans. Je kunt daarom je werktijden flexibel inrichten of parttime werken. Ook gedeeltelijk thuis werken is een optie. Deze mogelijkheden bekijk je samen met jouw manager.

  • Gezellige borrels, feestjes en medewerkersdag.