MENSEN ACHTER DE CIJFERS


Natasja Korse

BREDA
“Ik heb de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen in combinatie met het volgen van de deeltijdopleiding”


NATASJA KORSE
ACCOUNTMANAGER
SINDS JULI 2015


In juli 2015 is mijn loopbaan binnen Witlox VCS begonnen. Op dat moment was ik het 1e leerjaar van de deeltijd Hbo-opleiding Accountancy aan het afronden. Binnen Witlox VCS heb ik de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen als junior assistent accountant in combinatie met mijn studie. In mijn huidige functie als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen, opstellen van aangiften, vennootschaps- en inkomstenbelasting en het opstellen van tussentijdse cijfers en prognoses. Tevens bied ik administratieve ondersteuning bij klanten op locatie waarbij klantcontact centraal staat. Binnen Witlox VCS krijg ik door de diverse trainingen en cursussen de mogelijkheid om te groeien. Daarnaast is er voldoende begeleiding, maar krijg je ook de mogelijkheid om je functie zelfstandig in te vullen. Gezelligheid staat ook hoog in het vaandel bij Witlox VCS. De wekelijks vrijdagmiddagborrel, de kwartaalborrels en de jaarlijkse personeelsfeesten zijn altijd een groot succes.
André Groeneveld

ETTEN-LEUR“Klanten adviseren op zowel financieel, fiscaal als (bedrijfs)economisch vlak is het mooiste wat er is”

ANDRÉ GROENEVELD
ACCOUNTMANAGER
SINDS APRIL 2019


Ik ben al vanaf 1996 werkzaam in de accountancy en ben op 1 april 2019 begonnen bij Witlox VCS in Etten-Leur. Naast mijn accountancy opleiding (AA) heb ik ook nog een fiscale opleiding gedaan en ben ik ingeschreven bij het RB (Register Belastingadviseurs). Ik vind het iedere dag een uitdaging om onze klanten te kunnen adviseren op zowel financieel, fiscaal als (bedrijfs)economisch vlak. Dat is en blijft het mooiste werk dat er is. Mijn keuze is op Witlox VCS gevallen doordat we een middelgroot en regionaal kantoor zijn. In zowel Breda als Etten-Leur staat een professioneel kantoor waar we alle diensten kunnen aanbieden, zoals accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance en detachering.

Marlies Akkermans

ETTEN-LEUR“Het teamgevoel is goed en er heerst een informele sfeer op het kantoor”


MARLIES AKKERMANS
ACCOUNTMANAGER
SINDS JANUARI 2012


Na het afronden van de Hbo-opleiding Accountancy ben ik in 2012 begonnen als assistent accountant bij Witlox VCS in Breda. Begin 2016 heb ik de overstap gemaakt naar ons kantoor in Etten-Leur en heeft Witlox VCS mij de mogelijkheid geboden om door te groeien naar de rol van accountmanager. Door de open informele sfeer op het team en op het kantoor voel ik me altijd vrij om vragen te stellen aan een collega. Daarnaast is er voldoende ruimte om je te ontwikkelen. Witlox VCS heeft mij de afgelopen jaren ook de kans geboden om door te studeren voor mijn AA-titel. In mijn huidige functie van accountmanager ben ik samen met het team verantwoordelijk voor een eigen klantenportefeuille. Daarnaast begeleid ik ook heel graag stagiaires en assistent accountants.


Lars Lauwen

BREDA
“Samen groeien als team en als persoonlijkheid”


LARS LAUWEN
ACCOUNTMANAGER
SINDS JANUARI 2011


In januari 2011 ben ik als aankomend accountmanager terug gekomen bij Witlox VCS in de samenstel- en adviespraktijk. Inmiddels ben ik nu een aantal jaren accountmanager en onderhoud ik mijn eigen klantenportefeuille. Sinds september 2018 ben ik ook teamleider en stuur ik 10 medewerkers aan. Het meest bijzondere aan mijn werk vind ik de afwisselende contacten die ik dagelijks heb met klanten en collega’s. Daarnaast is mijn klantenpakket heel divers van een éénmanszaak tot een grotere organisatie met 7 ondernemingen. Ik bespreek hun toekomstperspectief en geef hen op zowel privé als zakelijk gebied advies. De werkzaamheden voer ik, samen met de assistenten in mijn team, binnen de procedures en richtlijnen van Witlox VCS uit.