Over Witlox VCS

Witlox VCS is een specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, juridische en organisatorische zaken voor het MKB-segment, met vestigingen in Breda en Etten-Leur. Wij zijn ondernemende adviseurs en gesprekspartners met een commitment aan het succes van onze klanten. Daarbij staan we als het ware naast de ondernemer, in goede en slechte tijden.Witlox VCS in beeld

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Bekijk onderstaand filmpje en maak kennis met Witlox VCS.

Wie zijn wij?

Witlox VCS is een multidisciplinaire organisatie, waar generalisten worden omringd door specialisten. Kwaliteit en efficiency, dat is altijd ons streven. Dit kunnen we in de eerste plaats realiseren door onze deskundige en betrokken collega’s, een veelvoud aan specialismen binnen de organisatie en korte organisatorische lijnen. We besteden veel aandacht aan opleidingen en trainingen om het niveau voortdurend hoog te houden. En we zijn zeer alert op de actualiteit, bijvoorbeeld als het gaat om fiscale veranderingen. Als medewerker word je meteen op de hoogte gebracht en relevante informatie wordt snel richting klanten gecommuniceerd.

Witlox VCS is specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance en juridische zaken voor het MKB-segment. Opgericht in 1990 en uitgegroeid tot een solide, slagvaardige en sociale organisatie. Kwaliteit en vakkennis zien we als een voorwaarde, jij als persoon maakt het verschil in de service en beleving voor onze klanten.


Wij vinden het aangaan van persoonlijke relaties - zowel intern als extern - erg belangrijk en besteden veel tijd en aandacht aan ´de mensen achter de cijfers´. We organiseren regelmatig activiteiten voor onze klanten en/of medewerkers om elkaar ook informeel beter te leren kennen. Zo bouwen we een hechte band op met elkaar, goed voor een jarenlange relatie.


We werken vanuit twee kantoren: Breda en Etten-Leur. Onze klantenkring bestaat uit het MKB in de nabije omgeving. We hebben een grote diversiteit aan klanten en vanuit de verschillende disciplines een aantal collega’s met specialistische kennis van een bepaalde branche.

Het verhaal van onze medewerkers

Naam:                                         
Functie:                                        

Werkzaam bij Witlox VCS sinds:

Werner Schoutens AA
Accountant
mei 2015

Als accountant ben ik verantwoordelijk voor een deel van de klantenportefeuille van ons kantoor in Breda. Met een team van assistenten en accountmanagers zorgen we ervoor dat deze ondernemers optimaal bediend worden. Hierbij hebben we een grote mate van vrijheid. De sfeer is ontspannen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat en er ruimte is voor de nodige humor. De lijnen binnen de organisatie zijn kort, er kan snel geschakeld worden met andere disciplines en de deur van de directie staat altijd open.

Naast de werkzaamheden voor klanten houd ik me voor Witlox VCS bezig met vaktechniek. Het vanuit deze rol signaleren van verbeteringen voor de organisatie heeft onder andere geleid tot de selectie en implementatie van een nieuwe samensteloplossing. De vrije hand die ik met het projectteam kreeg bij het selectietraject geeft aan dat de organisatie durft te vertrouwen op haar mensen.

Naam:
Functie:
Werkzaam bij Witlox VCS sinds:

Nicole Tromp
HR Adviseur
augustus 2018

Als HR Adviseur bij Witlox VCS ben ik onder andere verantwoordelijk voor de werving & selectie van nieuwe collega’s. Dit vind ik erg leuk om te doen, omdat ik altijd op zoek ben naar de beste match tussen kandidaat en vacature, waarbij de intentie er is om een samenwerking voor langere tijd aan te gaan. Ik vind het dus heel belangrijk dat niet alleen wij een goed gevoel over jou als nieuwe collega hebben, maar jij ook over ons als nieuwe werkgever. Wat zijn jouw wensen, jouw ambities, jouw kernwaarden? Bij Witlox VCS besteden we veel tijd en aandacht aan ‘de mensen achter de cijfers’, aan onze collega’s dus! Met onder andere feedback on the job, persoonlijke- en team ontwikkelplannen, vaktechnische overleggen en interne trainingen werken wij samen met jou aan ontwikkeling waarbij we er ook voor willen zorgen dat je meegroeit met onze organisatieontwikkelingen.

Enthousiast over onze organisatie of een van onze vacatures? Neem dan gerust contact met mij op, ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal!

Naam:
Functie:
Werkzaam bij Witlox VCS sinds:

Remy Schoenmakers
Assistent Accountant
augustus 2016

In 2016 ben ik bij Witlox VCS als Assistent Accountant begonnen. Vanaf dag één word je meteen betrokken en ga je aan de slag met variërende werkzaamheden. De goede begeleiding beperkt zich niet alleen tot de accountancy werkzaamheden, maar ook in persoonlijke ontwikkeling. Zo volg ik via Witlox VCS mijn opleiding tot AA, waarin er in de planning genoeg ruimte en tijd wordt vrijgemaakt om aan mijn opleiding te besteden. Bijzonder vind ik de begeleiding bij Witlox VCS die op individueel niveau wordt afgestemd en waarbij er vanuit verschillende niveaus hulp geboden wordt, van andere Assistent Accountants tot aan de Directie. Buiten de goede ontwikkelingsmogelijkheden, heerst er een fijne en informele werksfeer waar ik me goed op mijn gemak voel.