Menu


Accountant AA Samenstelpraktijk (parttime)

Witlox VCS Breda én Etten-Leur

Locatie: Breda én Etten-Leur
Dienstverband: 28 of 32 uur per week

Ben jij betrokken bij jouw klanten? Wil jij toegevoegde waarde leveren aan jouw klanten? En heb je een AA-titel?

Dan is de parttime functie Accountant AA Samenstelpraktijk bij Witlox VCS iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Accountant binnen de Samenstelpraktijk bij Witlox VCS ben jij verantwoordelijk voor de klanten in jouw eigen klantenportefeuille; je bent de (financieel) adviseur en relatiebeheerder. Naast het bespreken van de jaarrekeningen en het afgeven van de samenstelverklaringen, zoek jij de verbinding met de klant; jij wordt beschouwd als loyaal, hartelijk en toegewijd. Vanuit jouw rol als adviseur weet je gemakkelijk in te spelen op de behoeften van de klant en door de diversiteit aan specialismen binnen ons kantoor kan je de klant van een brede dienstverlenging voorzien.

Het team waar jij in komt te werken bestaat uit een aantal Assistenten, Accountants en een Teamleider. Het delen van kennis vind je belangrijk, je neemt daarom van nature een coachende rol aan richting de werkvoorziening en ontwikkeling van jouw vaste Assistent. Bovendien werk je samen met jouw collega’s aan de doelstellingen van het Team Ontwikkelplan.

Naast het werk voor klanten en de teamontwikkelingsmogelijkheden zijn er ook andere zaken waaraan jij je steentje kunt bijdragen en jezelf verder kunt ontwikkelen, zoals commissies, interne projecten, evenementen en netwerkclubs.

Het verloop van je carrière bepaal je voor een belangrijk deel zelf. Wij kijken graag samen met jou hoe jouw wensen en behoeften passen binnen ons team- en organisatiedoelstellingen.

Wie zoeken wij?

  • Een enthousiaste collega met een proactieve houding
  • Een sociale adviseur met compassie
  • Afgestudeerd AA

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie in een dynamisch en gezellig team dat in ontwikkeling is.
  • Vrijheid, werk-privé balans en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Een professionele werkomgeving met een gezellige en informele werksfeer.
  • 29 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Salaris op basis van je meegebrachte kennis en ervaring en dat stijgt afhankelijk van de ontwikkeling die je laat zien.

Wil je meer weten over Witlox VCS? Kijk eens op onze website www.witloxvcs.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maartje van der Bijl op 076 - 522 53 30 of maartje.vanderbijl@witloxvcs.nl.