Menu


Onze vacatures

Met ruim 100 collega’s werken wij vanuit twee vestigingen aan het succes van
Witlox VCS en dat van jouzelf. Door de omvang van onze organisatie en onze brede klantenportefeuille zijn er volop mogelijkheden voor interessante functies en doorgroeimogelijkheden.


Bij Witlox VCS werk je in een professionele werkomgeving, waar teamspirit en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol spelen. Er heerst een informele en open sfeer. Als medewerker bij Witlox VCS sta jij voor samenwerken, positivisme, authenticiteit, verbondenheid, doen > zeggen, innovatie en gedrevenheid.

Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden heb je voor een belangrijk deel in eigen hand, waarbij wij je op alle mogelijke manieren zullen ondersteunen en faciliteren. We hechten veel waarde aan een goede werk-privé balans, die past bij jouw ambitie, wensen en persoonlijke situatie.

Bekijk hier onze actuele vacatures

Benieuwd naar de ervaringen van onze eigen medewerkers? Lees hun verhaal hier.

Staat jouw nieuwe uitdaging niet tussen de actuele vacatures, maar ben je wel geïnteresseerd om bij Witlox VCS te werken? Stuur dan een open sollicitatie, want wij zijn zeer benieuwd naar jouw talent en toegevoegde waarde.