VACATURE

Professional

BREDA en ETTEN-LEUR


ACCOUNTANT AA SAMENSTELPRAKTIJK (32-40u p/wk)

Heb jij als Accountant ervaring als relatiebeheerder? Denk jij met de klant mee in alle facetten van zijn onderneming? En heb je een AA-titel?
Dan is de functie Accountant AA Samenstelpraktijk bij Witlox VCS iets voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Als Accountant binnen de Samenstelpraktijk bij Witlox VCS ben jij volledig verantwoordelijk voor de klanten in jouw eigen klantenportefeuille; je bent de financieel adviseur en relatiebeheerder. Naast het bespreken van de jaarrekeningen en het afgeven van de samenstelverklaringen, ben jij vooral een vertrouwenspersoon. Jij weet wat er speelt bij jouw klanten en vanuit jouw rol als adviseur sta jij als het ware naast de klant – in goede en in slechte tijden.

Het team waar jij in komt te werken bestaat uit een aantal Assistenten, Accountants en een Teamleider. Het delen van kennis vind je belangrijk, je neemt daarom van nature een coachende rol aan richting de werkvoorziening en ontwikkeling van jouw vaste Assistent. Bovendien werk je samen met jouw collega’s aan de doelstellingen van het Team Ontwikkelplan.

Naast het werk voor klanten en de teamontwikkelingsmogelijkheden zijn er ook andere zaken waaraan jij je steentje kunt bijdragen en jezelf verder kunt ontwikkelen, zoals commissies, interne projecten, evenementen en netwerkclubs.

Het verloop van je carrière bepaal je voor een belangrijk deel zelf. Wij kijken graag samen met jou hoe jouw wensen en behoeften kunnen worden afgestemd op de team- en organisatiedoelstellingen.

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Een resultaatgerichte collega met een proactieve houding
  • Een adviseur die volledig met zijn/haar klanten kan meedenken
  • Afgestudeerd AA

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een uitdagende functie in een dynamisch team dat in ontwikkeling is.
  • Vrijheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Salaris op basis van je meegebrachte kennis en ervaring en dat stijgt afhankelijk van de ontwikkeling die je laat zien.
  • Je neemt deel in WIA-excedent verzekering en WGA-gat uitgebreid verzekering.
  • 29 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een professionele werkomgeving met een gezellige en informele werksfeer

Wil je meer weten over Witlox VCS? Kijk eens op onze website www.witloxvcs.nl.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maartje van der Bijl op 076 - 522 53 30 of maartje.vanderbijl@witloxvcs.nl.