“Ik heb de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen in combinatie met het volgen van de deeltijdopleiding”

“Klanten adviseren op zowel financieel, fiscaal als (bedrijfs)economisch vlak is het mooiste wat er is”

“Het teamgevoel is goed en er heerst een informele sfeer op het kantoor”

“Samen groeien als team en als persoonlijkheid”

VACATURE

Young Professional

BREDA


ACCOUNTMANAGER CONTROLEPRAKTIJK (32-40u p/wk)

WERKEN IN DE CONTROLEPRAKTIJK

Werken in de controlepraktijk betekent dat je een wezenlijke rol speelt in het controleren en beoordelen van de financiële zaken van jouw klanten en dat bedrijven, investeerders en toezichthouders er op kunnen vertrouwen dat jaarrekeningen, bedrijfskritische informatie en processen betrouwbaar zijn. Ben jij maatschappelijk betrokken, professioneel, kritisch en heb je focus op kwaliteit? Dan is de functie Accountmanager Controlepraktijk iets voor jou!

DE FUNCTIE

Als Accountmanager controlepraktijk bij Witlox VCS heb je zowel een vakinhoudelijke als een relatiebeheerdersrol. Je houdt je bezig met het laten uitvoeren van controleopdrachten in samenwerking met de extern accountant, waarbij je enkele ervaren assistenten aanstuurt en coacht. Je zorgt dat het werk correct wordt uitgevoerd, bent verantwoordelijk voor een efficiënte planning en bewaakt de kwaliteit van het werk. Afhankelijk van je ervaring zal de complexiteit en omvang van je klantportefeuille toenemen en zul je je verdiepen in bijzondere vraagstukken ten aanzien van de controle praktijk.

Je vormt het aanspreekpunt voor de klanten binnen de jou toegewezen klantportefeuille en bespreekt bevindingen n.a.v. de controle met de klant. Daarnaast stel je de management letter en het accountantsverslag in concept op, om dit met de tekenend accountant en de klant te bespreken. Je signaleert adviesbehoeften en promoot onze totale dienstverlening.

In je groeitraject zul je begeleid worden door een ervaren RA accountant, met wie je regelmatig zult sparren. Om je functie verder optimaal uit te kunnen oefenen en je te kunnen blijven ontwikkelen neem je deel aan ons interne trainingsprogramma.

Het controleteam waarin je werkzaam bent bestaat uit ambitieuze jonge mensen die voor een gezamenlijk doel gaan: de klant zo goed mogelijk van dienst zijn.

JOUW PROFIEL

Op dit moment ben je afgestudeerd registeraccountant en heb je 4-8 jaar relevante werkervaring. Schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, accuratesse en zelfstandigheid zijn belangrijke aspecten om bovenstaande functie goed te kunnen uitoefenen. Commercieel talent is een randvoorwaarde.

WIJ BIEDEN

Een uitdagende functie met volop vrijheid, zelfstandigheid, ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Naast vaktechnische trainingen zijn ook andere (sociale) vaardigheidstrainingen een onderdeel van ons opleidingsprogramma. Daarnaast bieden we uiteraard een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deelname in WIA-excedent verzekering en WGA-gat uitgebreid verzekering.

Wil je meer weten over Witlox VCS? Kijk eens op onze website www.witloxvcs.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maartje van der Bijl op 076 - 522 53 30 of maartje.vanderbijl@witloxvcs.nl.