VACATURE


Young Professional

BREDA


BEGINNEND ASSISTENT ACCOUNTANT AUDIT (32-40u p/wk)

WERKEN IN DE AUDIT?

Werken in de audit betekent je een wezenlijke rol speelt in het controleren en beoordelen van de financiële zaken van jouw klanten en dat bedrijven, investeerders en toezichthouders er op kunnen vertrouwen dat jaarrekeningen, bedrijf kritische informatie en processen juist zijn. Daarom zijn wij op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling hebben, een rechte rug en focus op kwaliteit hebben.

DE FUNCTIE

Als beginnend assistent audit bij Witlox VCS houd je je samen met enkele collega assistent accountants bezig met het uitvoeren van controleopdrachten onder toezicht van een accountmanager.  Je krijgt inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering waardoor je zaken in hun onderlinge samenhang kunt zien. Door de vele verschillende taken, leer je in de breedte. Je bent niet het 1e aanspreekpunt voor de klant, maar hebt wel rechtstreeks contact met de klant.


Om je functie verder optimaal uit te kunnen oefenen en je te kunnen blijven ontwikkelen neem je deel aan ons interne trainingsprogramma. Daarnaast word je uitgebreid begeleid en staat er een interne coach tot je beschikking.

Het auditteam waarin je werkzaam bent bestaat uit ambitieuze jonge mensen die voor een gezamenlijk doel gaan: de klant zo goed mogelijk van dienst zijn.

JOUW PROFIEL

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding richting AC en 0 tot 2 jaar relevante werkervaring. Je hebt de ambitie om verder te studeren tot RA. Schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, accuratesse en zelfstandigheid zijn belangrijke aspecten om bovenstaande functie goed te kunnen uitoefenen.

WIJ BIEDEN

Een uitdagende functie met volop vrijheid, zelfstandigheid, ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Naast vaktechnische trainingen zijn ook andere (sociale) vaardigheidstrainingen een onderdeel van ons opleidingsprogramma. Daarnaast hebben we een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten over Witlox VCS? Kijk eens op onze website www.witloxvcs.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maartje van der Bijl op 076 - 522 53 30 of maartje.vanderbijl@witloxvcs.nl.