VACATURE


Young Professional

BREDA en ETTEN-LEUR


BEGINNEND ASSISTENT ACCOUNTANT SAMENSTELPRAKTIJK (32-40u p/wk)

Ben jij (bijna) afgestudeerd voor HBO Accountancy? Kijk je uit naar je eerste baan met een uitdagende functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden?
Dan is de functie Assistent Accountant in onze Samenstelpraktijk iets voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Als Assistent Accountant in de Samenstelpraktijk maak jij onderdeel uit van een gezellig en hardwerkend team bestaande uit een Teamleider, Accountmanagers en andere Assistent Accountants. Eén van de Accountmanagers wordt jouw vaste begeleider en samen vormen jullie een sterk duo zodat jullie de eigen klantenportefeuille volledig kunnen bedienen. Als Assistent Accountant ondersteun en ontzorg je de Accountmanager en bestaan je werkzaamheden uit het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van financiële administraties en het voorbereiden/verzorgen van de belastingaangiften.

Je maakt kennis met verschillende facetten van het accountancy vak, onze werkwijze en onze systemen, om vanuit deze basis door te bouwen aan je carrière als accountant. Het verloop van je carrière bepaal je voor een belangrijk deel zelf. Wij kijken graag samen met jou hoe jouw wensen en behoeften passen binnen ons team- en organisatiedoelstellingen.

Naast het werk voor klanten zijn er ook andere zaken waaraan jij je steentje kunt bijdragen en jezelf verder kunt ontwikkelen, zoals commissies, interne projecten, evenementen en netwerkclubs.

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Een energieke collega met oog voor detail, en administratief- en cijfermatig goed onderlegd.
  • Een sociale persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden
  • (Bijna) afgestudeerd HBO Accountancy of andere relevante opleiding

 WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een uitdagende functie in een dynamisch en gezellig en hardwerkend team.
  • Vrijheid, werk-privé balans en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Een professionele werkomgeving met een gezellige en informele werksfeer.
  • 29 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Passend salaris dat stijgt afhankelijk van de ontwikkeling die je laat zien.

Wil je meer weten over Witlox VCS? Kijk eens op onze website www.witloxvcs.nl.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maartje van der Bijl op 076 - 522 53 30 of maartje.vanderbijl@witloxvcs.nl