VACATURE


Student

BREDA of ETTEN-LEUR


WERKSTUDENT BIJBAAN (8-16u/pw)

Ben je student, heb je tijd over om wat bij te verdienen of wil je relevante werkervaring op doen?
Bij Witlox VCS zijn wij regelmatig op zoek naar werkstudenten in onze Samenstelpraktijk, Controlepraktijk of op onze Fiscale afdeling!


WAT GA JE DOEN?

Je leert bij ons de basis van het accountancy beroep en de financiële kneepjes van het vak, waarbij we je zo breed mogelijk bij allerhande zaken zullen betrekken. Afhankelijk van de kennis en ervaring die je al mee brengt en de ontwikkeling die je gedurende je werkstudentschap laat zien, maken we je verder wegwijs in de praktijk van ons en jouw vakgebied.

Het team waarin jij komt te werken, bestaat uit een Teamleider, Accountmanagers en Assistenten. Doordat we in kantoortuinen werken, hoor en zie je veel van wat er zich afspeelt en kun je gemakkelijk vragen stellen. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, we zien jou als volwaardige collega waarbij je dus ook kan deelnemen aan (vaktechnische) overleggen en interne trainingen. We investeren in jonge ambitieuze mensen die onze accountants en/of fiscalisten van de toekomst willen worden: financiële adviseurs en sparringpartners voor onze klanten.

Uiteraard mag je van ons een goed inwerktraject verwachten waarbij je kennis maakt met verschillende facetten van het vak, onze werkwijze en onze systemen om steeds zelfstandiger te kunnen werken. Bovendien werk je vanuit deze basis door aan je carrière waarbij je het verloop hiervan voor een belangrijk deel zelf bepaalt. Wij kijken graag samen met jou hoe jouw wensen en behoeften passen binnen onze team- en organisatiedoelstellingen.

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Bachelor of Master student (relevante studie)
  • Een dienstverlenende persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden.
  • Een gemotiveerde en enthousiaste student die uitdagingen niet uit de weg gaat.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Jarenlange ervaring in het begeleiden van studenten van onder andere de Avans Hogeschool en de Universiteit van Tilburg.
  • Flexibiliteit tijdens drukke studieperiodes. In onderling overleg werk je die periode minder waardoor jij je kan focussen op je studie. 
  • Een professionele werkomgeving met een gezellige en informele werksfeer.
  • Een interessante bijbaan voor 8 of 16 uur per week.
  • Marktconform salaris dat stijgt afhankelijk van de ontwikkeling die je laat zien, opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld

Wil je meer weten over Witlox VCS? Kijk eens op onze website www.witloxvcs.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maartje van der Bijl op 076 - 522 53 30 of maartje.vanderbijl@witloxvcs.nl.