VACATURE

Young Professional

BREDA en ETTEN-LEUR


ZELFSTANDIG ASSISTENT ACCOUNTANT SAMENSTELPRAKTIJK (24-40u p/wk)

Heb jij ervaring als Assistent Accountant maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kan jij goed zelfstandig werken?
Dan is de functie Zelfstandig Assistent Accountant in onze Samenstelpraktijk iets voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Als Zelfstandig Assistent Accountant in de Samenstelpraktijk maak jij onderdeel uit van een dynamisch team bestaande uit een Teamleider, Accountmanagers en andere Assistent Accountants. Eén van de Accountmanagers wordt jouw vaste begeleider en samen vormen jullie een sterk duo zodat jullie de eigen klantenportefeuille volledig kunnen bedienen. Jij speelt hierin een belangrijke maar vooral zelfstandige rol waarin je de mogelijkheid benut om het contact met de klant te onderhouden en regelmatig op de locatie van de klant aan het werk te zijn. Samen met de Accountmanager weet jij als geen ander wat er speelt en hoe jullie hierin kunnen ondersteunen en adviseren.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het zelfstandig uitwerken van financiële administraties, het verwerken van administraties tot jaarrekeningen, het voorbereiden/verzorgen van fiscale aangiftes en het onderhouden van klantcontact.

Naast het werk voor klanten zijn er ook andere zaken waaraan jij je steentje kunt bijdragen en jezelf verder kunt ontwikkelen, zoals commissies, interne projecten, evenementen en netwerkclubs. Vind jij het leuk om jouw kennis over te brengen aan anderen? Dan bieden we je graag de mogelijkheid om nieuwe collega’s in het team te begeleiden en op te leiden.

Uiteraard mag je van ons een goed inwerktraject verwachten waarbij je kennis maakt met verschillende facetten van het accountancy vak, onze werkwijze en onze systemen om steeds zelfstandiger te kunnen werken. Bovendien werk je vanuit deze basis door aan je carrière als Accountant. Het verloop van je carrière bepaal je voor een belangrijk deel zelf. Wij kijken graag samen met jou hoe jouw wensen en behoeften passen binnen onze team- en organisatiedoelstellingen.

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Een zelfstandige collega met oog voor detail, en administratief- en cijfermatig goed onderlegd.
  • Een dienstverlenende persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden
  • Een ambitieuze collega met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Afgestudeerd in de Accountancy of andere relevante opleiding.
  • Een aantal jaar ervaring als Assistent Accountant.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een zelfstandige functie in een dynamisch team.
  • Vrijheid, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.
  • Een professionele werkomgeving met een gezellige en informele werksfeer.
  • 29 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Passend salaris dat stijgt afhankelijk van de ontwikkeling die je laat zien.

Wil je meer weten over Witlox VCS? Kijk eens op onze website www.witloxvcs.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maartje van der Bijl op 076 - 522 53 30 of maartje.vanderbijl@witloxvcs.nl.