“Ik heb de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen in combinatie met het volgen van de deeltijdopleiding”

“Klanten adviseren op zowel financieel, fiscaal als (bedrijfs)economisch vlak is het mooiste wat er is”

“Het teamgevoel is goed en er heerst een informele sfeer op het kantoor”

“Samen groeien als team en als persoonlijkheid”

WITLOX VCS


WIJ

WIE ZIJN WIJ?

Witlox VCS is een multidisciplinaire organisatie, waar generalisten worden omringd door specialisten. Kwaliteit en efficiency, dat is altijd ons streven. Dit kunnen we in de eerste plaats realiseren door onze deskundige en betrokken collega’s, een veelvoud aan specialismen binnen de organisatie en korte organisatorische lijnen. We besteden veel aandacht aan opleidingen en trainingen om het niveau voortdurend hoog te houden. En we zijn zeer alert op de actualiteit, bijvoorbeeld als het gaat om fiscale veranderingen. Als medewerker word je meteen op de hoogte gebracht en relevante informatie wordt snel richting klanten gecommuniceerd.

Witlox VCS is specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance en juridische zaken voor het MKB-segment. Opgericht in 1990 en uitgegroeid tot een solide, slagvaardige en sociale organisatie. Kwaliteit en vakkennis zien we als een voorwaarde, jij als persoon maakt het verschil in de service en beleving voor onze klanten.

We werken vanuit twee kantoren: Breda en Etten-Leur. Onze klantenkring bestaat uit het MKB in de nabije omgeving. We hebben een grote diversiteit aan klanten en vanuit de verschillende disciplines een aantal collega’s met specialistische kennis van een bepaalde branche.

DE MENSEN ACHTER DE CIJFERS

Wij vinden het aangaan van persoonlijke relaties - zowel intern als extern - erg belangrijk en besteden veel tijd en aandacht aan ´de mensen achter de cijfers´. We organiseren regelmatig activiteiten voor onze klanten en/of medewerkers om elkaar ook informeel beter te leren kennen. Zo bouwen we een hechte band op met elkaar, goed voor een jarenlange relatie.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s? Lees hier hun verhaal.